Vi bytte Pianot mot en Stimulator…

Så blev det då invigt och klart till slut –  nya Åkesson Loge! Uppfräschat och nydesignat med gott om plats både för biljardspel, pianospel ochatt bara hänga med kompisarna eller ta sig en tupplur i de mjuka sofforna. Rektor Cecilia klippte bandet och elevrådet bjöd på snittar och cider. Många var trötta efter en dag av förberedelser inför Öppet hus men det gjorde inget för det blev extra många snittar till de 25-30 personer som kom.

Själv måste jag säga att jag längtat efter att bli av med pianot i Biblioteket! Nu har jag fått in en grävmaskin istället! Och en hjullastare och långtradare som man kör slalom mellan koner med! Fast det är inte IRL förstås… det är en simulator. Jag kallar den dock Stimulatorn för snacka om publikmagnet! Kö till Biblioteket så jag passar på att sticka till dem som väntar på sin tur någon liten roman eller novell! Läsfrämjande åtgärder! Simulatorn kommer från Telstar och vi hyr den under några månader för våra elever som utbildas på lantbrukets  maskinsida. Bra förberedelse innan de ska ner på andra sidan vägen och köra i skarpt läge! Demoversionen är  öppen för alla på skolan och  intresset som sagt enormt!

Vad händer annars på skolan? Ja allt, möjligt! Det är inte tråkigt en sekund – och nu när alla vuxnaelever från djurvård,  jordbruk och trädgård är här efter praktik på annan ort så är matsalen helt full på lunchen. Apropå …matsalen så är kompisgänget vid förlängda bordet nere vid mjölken (ska vi kalla det mjölkbordet kanske?) överlyckliga över att nu kunna sitta tillsammans! Tack Mona med flera i köket säger dom. En annan som tackar och är överlycklig är den elev som äntligen fått sin favoritkrydda! Nu tror ni kanske vi har smaklös mat här på Dingle! Nähä! Den är jättegod, men vissa tycker den blir fantastisk med TABASCO!!!

Jag avslutar med några bilder från Öppet hus och önskar alla en trevlig helg!


Annika Hedman efter hästuppvisningen:-)


Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: