Höstfärger Halloween Husöppet!


Okey, Öppet Hus heter he väl…Och oj, oj, oj, som det städas och pysslas och tränas överallt på skolan!
Se nu till att komma hit på lördag alla som är intresserade av naturbruk eller  ni som bara känner er lite lediga! I år känns det som det är extra många nya roliga aktiviteter och så är det ju så underbart vackert här! YR lovar strålande solsken på lördag och vet ni; SMHI säger samma sak!
Parken och trädgårdsanläggningarna står i höstskrud och vi är helt inbäddade i varma, gula, röda och violetta nyanser blandat med vintergröna barrväxter och  rodondendronbuskage. Och just som man står och beundrar naturen kan det allra elegantaste fyrspann komma travandes över skolgården…Hästeleverna kommer att bjuda på en spektakulär show på lördag – kolla så mycket guld och glitter och hur snygga dom är!


För våra Unga Företag är Öppet Hus ett viktigt tillfälle att visa upp sig och sina produkter. I år kommer det t.ex att säljas leksaker till dina smådjuroch snygga mobilskal för att bara nämna några av alla kreativa ideér som blivit förverkligade.
Elevrådet sitter inte och degar dom heller utan bakar det allra godaste tunnbröd man kan tänka sig och hoppas förstås på strykande åtgång. Malin smet in och plåtade  dem…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: